Käännöshinnat

Käännöstoimisto Visiform

LAADUKKAASTI & NOPEASTI & LUOTETTAVASTI & EDULLISESTiI

ENGLANTI - RUOTSI - SAKSA - SUOMI

HARVINAISEMMAT KIELET

Käännöstoimisto Visiformilla on kilpailukykyiset käännöshinnat ja joustavat aikataulut. Lyhyet käännökset voimme toimittaa viimeistään seuraavana päivänä. Pitkäaikaisen asiakassuhteen ja asiakkaan toimialaan ja liiketoimintaan perehtymisen myötä syntyvän ajan ja kustannussäästön siirrämme alennuksena asiakkaalta laskutettavaan hintaan. Asiakkaidemme meillä aikaisemmin käännättämät käyttöohjeet ja muut dokumentit päivitämme kustannustehokkaasti.

 

Käännöksen hinta määräytyy käännettävän tekstin aihepiirin, aikataulun ja laajuuden mukaan. Käännöstyön lopullinen hinta perustuu asiakkaan meille toimittaman alkutekstin merkkimäärään. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella ja jätä tarjouspyyntö. Tarjouspyynnön perusteella laadimme nopeasti sitovan käännöstarjouksen.

Käännöskielet englanti, ruotsi, saksa ja suomi.

Kysy myös muiden kielten käännöksiä.

Käännöshinnat

Käännöstyön hinta määräytyy käännettävän kielen, tekstin aihepiirin, aikataulun ja laajuuden mukaan. Käännöstyön lopullinen hinta perustuu asiakkaan meille toimittaman alkutekstin merkkimäärään. Meille jätetyn tarjouspyynnön perusteella laadimme asiakkaallemme nopeasti sitovan käännöstarjouksen. Alla olevat hinnat koskevat englannin, ruotsin ja saksan kielen käännöksiä ja ovat arvonlisäverottomia.

 

Liuskahinta: 32 € - 50 € (1 vakioliuska on 1560 merkkiä ilman välilyöntejä)

Tuntiveloitus: 40 €/tunti

 

Pyrimme joustaviin toimitusaikoihin - lyhyet käännökset voimme toimittaa viimeistään seuraavana päivänä.

Laajempien toimeksiantojen hinnat ja aikataulun sovimme tapauskohtaisesti – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tarvittaessa teemme käännöksen suoraan InDesign-dokumenttiin.

 

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai oheisella lomakkeella ja pyydä tarjous käännöstyöstä. Meiltä saat samasta paikasta usean kielen käännökset vaivattomasti. Sähköpostiin ja lomakkeelle voit liittää halutessasi mukaan käännettävän dokumentin, jolloin voimme antaa heti tarkan hinta-arvion käännöspalvelusta. Tarjouspyynnöt käsittelemme luottamuksellisesti.

Ota yhteyttä

Käännöstoimisto Visiform Oy

Tanhuankatu 4 B 7

20540 Turku

 

Kari Pessi

Puhelin

0500 593 495

Sähköposti

visiform@netti.fi

Pyydä tarjous käännöstyöstä

No file selected
hCaptcha